Categorii

Kit Educational Brat Robotic micro:bit

Varianta MeArm microbit portocaliu este un kit de braț robot ușor de construit, care este conceput pentru a învăța copiii (și adulții!) Despre tehnologie, inginerie și programare. A fost conceput în mod expres pentru a fi ușor de construit (vârsta de peste 11 ani) și de utilizat.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
490,45 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL928
Adaugă la favorite2
Descriere

Kit-ul MeArm este un braț robotic ușor de construit, proiectat pentru a învăța copiii (și adulții!) despre tehnologie, inginerie și programare. A fost conceput în mod expres pentru a fi ușor de construit și de utilizat. În centrul său este micro:bit-ul (vândut separat), un calculator cu costuri reduse, care a fost dezvoltat pentru a face învățarea accesibilă și distractivă. Acesta poate fi controlat direct prin intermediul joystick-urilor de la bord sau puteți învăța să îl programați, făcându-l să se deplaseze folosind unul dintre limbajele de programare suportate de micro:bit BBC. Puteți utiliza MakeCode Blocks & Javascript sau MicroPython sau MU pentru a codifica brațul robotic MeArm.

Acest kit nu include placa micro:bit, ea se achiziționează separat!

Detalii produs
CL928

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare