Categorii

Kit Dezvoltare XK-SK-L2-ST

XK-SK-L2-ST este un kit de pornire slicekit de uz general, bazat pe dispozitivul XS1-L16-128-QF124. Acest kit de pornire oferă tot ce aveți nevoie pentru a construi prima aplicație utilizând microcontrolerul xCORE multicore.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
673,80 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1103
Adaugă la favorite0
Descriere

XK-SK-L2-ST este un kit de pornire slicekit de uz general, bazat pe dispozitivul XS1-L16-128-QF124. Acest kit de pornire oferă tot ce aveți nevoie pentru a construi prima aplicație utilizând microcontrolerul xCORE multicore. Placa oferă MMCU xCORE cu putere, ceasornicare, debug, precum și sloturi de extensie pentru patru slice de I / O și plăci de bază suplimentare. Adaptorul de depanare XTAG-2 se conectează la gazdă printr-o conexiune USB 2.0 și oferă pini pentru control JTAG, resetare sistem, debug procesor, o legătură UART duplex și o legătură XMOS seria duplex, care, împreună cu suita de instrumente xTIMEcomposer și xSOFTip, și atinge cu ușurință obiectivele noastre. Cele două plăci de slice incluse în kit oferă acces la o gamă largă de aplicații, demonstrații, exemple și tutoriale. Kitul de pornire sliceKIT este echipat cu un dispozitiv din seria L de 16 nuclee, care oferă procesarea deterministă și receptivă necesară pentru a gestiona o varietate de interfețe periferice, de prelucrare a datelor și de control.

  • Dispozitiv XS1-L16-128-QF124
  • 16 miezuri logice, 1000MIPS 128KB SRAM
  • Plăci de bază flexibile care susțin până la patru sloturi de slice I / O
  • Prototiparea rapidă a sistemelor cu seturi de interfețe
  • Extensibilă la sisteme mai mari prin plăci de bază chaining core
  • Susținut de instrumentele de software xTIMEcomposer care includ exploratorul xSOFTip
Detalii produs
CL1103

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare