Categorii

Kit Dezvoltare TWR-K70F120M

TWR-K70F120M este un modul de sistem turn pentru Kinetis MK70FN1M0VMJ12 Microcontroler. 

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.093,42 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1096
Adaugă la favorite0
Descriere

TWR-K70F120M este un modul de sistem turn pentru Kinetis MK70FN1M0VMJ12 Microcontroler. Microcontrolerul Kinetis K70 include o singură unitate de punctare cu precizie, controler LCD grafic, IEEE 1588 Ethernet, USB 2.0 de mare viteză și de mare viteză în mișcare cu detectarea încărcării dispozitivului, criptare hardware, capabilități de detectare a tamperului și un controler flash NAND. Modulul TWR-K70F120M este o placă de dezvoltare pentru microcontroler ARM Cortex-M4 de 32bit ARM Cortex-M4. Modulul este populat cu un dispozitiv cu o putere de 120MHz în întreaga gamă de temperatură de la -40C până la 85C. La temperatura camerei, placa poate fi depășită până la 150MHz pentru a permite evaluarea dispozitivelor K70 și K61 care sunt evaluate pentru o funcționare de 150MHz pe întregul interval de temperatură. TWR-K70F120M funcționează ca un instrument independent de depanare și poate fi de asemenea combinat și utilizat ca parte a platformei modulare de dezvoltare a sistemului turnului.

  • Atingeți mufa pentru priza din toc
  • Conector turn cu destinație generală (TWRPI)
  • Onboard JTAG debug circuit (OSJTAG) cu port serial virtual
  • 1GB de memorie DDR2 SDRAM
  • 2 GB de memorie flash SLC NAND
  • MMA8451Q accelerometru cu trei axe
  • Patru LED-uri controlate de utilizator
  • Patru plăcuțe capacitive de atingere
  • Două comutatoare ale butonului utilizatorului
  • Slot pentru carduri MicroSD
Detalii produs
CL1096

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare