Categorii

Kit Dezvoltare STM32F769I-DISCO

STM32F769I-DISCO este un set de descoperire cu microcontroler STM32F769NI. Acest MCU are 2MB de bliț, 512 + 16 + 4 Kbytes de RAM și vine în pachetul BGA de 216 pini.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
614,40 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1066
Adaugă la favorite1
Descriere

STM32F769I-DISCO este un set de descoperire cu microcontroler STM32F769NI. Acest MCU are 2MB de bliț, 512 + 16 + 4 Kbytes de RAM și vine în pachetul BGA de 216 pini. Trusa de descoperire permite utilizatorului să dezvolte și să împărtășească aplicații cu microcontrolerele din seria STM327 bazate pe miezul ARM Cortex-M7. Kit-ul permite o gamă largă de aplicații care beneficiază de suport audio multi-senzor, grafică, securitate, video și caracteristici de conectivitate de mare viteză. Suportul de conectivitate Arduino oferă capabilități de extindere nelimitate, cu o gamă largă de plăci add-on specializate. Dispozitivul ST-LINK / V2-1 oferă suport pentru reîncărcare USB, funcții USB ST-LINK cum ar fi portul COM virtual, portul de stocare în masă și debug, 2 mufe audio, 1 pentru intrare și 1 ieșire pentru difuzoare stereo și ieșire stereo , 4 microfoane ST MEMS pe intrări DFSDM, 2 conectori de intrare și ieșire SPDIF RCA, 2 butoane (utilizator și resetare), memorie flash quad-SPI 512Mbit, SDRAM 128Mbit, conector pentru card microSD.

  • WIFI sau Ext-EEP
  • USB OTG HS cu conector Micro-AB, codec audio SAI
  • Conector Ethernet compatibil cu IEEE-802.3-2002
  • 5 opțiuni de alimentare, ST LINK / V2-1, conector USB HS, 5V de la RJ45 (alimentare prin Ethernet)
  • Power over Ethernet bazat pe IEEE 802.3af (dispozitiv alimentat, 48V la 5V, 3W)
  • 5V de la Arduino sau conector extern, încărcător USB
  • Alimentarea sursei de alimentare pentru aplicațiile externe este de 3,3V sau 5V, conectori Arduino Uno V3
  • Compatibil cu ferestrele OS (XP, 7, 8) sau linux 64-bit sau OS X
  • Sprijină IDE-urile Keil, IAR și GCC (free AC6: SW4STM32, Atollic TrueSTUDIO)
Detalii produs
CL1066

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare