Categorii

Kit Dezvoltare IoT Particle Mesh GSM

Kit-ul Particle vine cu trei placi. Boron, o placă mobilă puternică de 2G / 3G, care poate acționa ca o poartă între rețeaua locală Particule Mesh și internet sau poate fi utilizată ca un dispozitiv independent. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
736,49 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1002
Adaugă la favorite0
Descriere

Kit-ul Particle vine cu trei placi. Boron, o placă mobilă puternică de 2G / 3G, care poate acționa ca o poartă între rețeaua locală Particule Mesh și internet sau poate fi utilizată ca un dispozitiv independent. Două plăci Xenon, repetoare de rețea, astfel încât să puteți începe să experimentați cu o rețea multi-dispozitiv Particle Mesh. Particle FeatherWing Tripler incluse sunt perfecte pentru orice proiect prototip. Tripler oferă spațiu pentru a adăuga până la două accesorii FeatherWing. Și, nu în ultimul rând, pachetul include Debuggerul Particle, care vă oferă puterea de depanare profesională la o fracțiune din cost. Toate componentele Particle sunt proiectate pentru a lucra cu Device Cloud, un set puternic de instrumente și infrastructuri pentru a construi, conecta și gestiona flota dumneavoastră. de IoT.

Caracteristici tehnice:

  • 1 x Boron 2G / 3G (Datasheet)
  • 2 x Xenon (Datasheet)
  • 1 x Placa proto Particle FeatherWing Tripler
  • 1 x Particle Debugger (Datasheet)
  • Tipul aplicației: Comunicare Wireless
Detalii produs
CL1002

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare