Categorii

Kit Dezvoltare FM4-176L-S6E2CC-ETH

Kitul de pornire Arm® Cortex®-M4 MCU cu Ethernet, USB și audio este o platformă de dezvoltare cu costuri reduse pentru MCU-urile Cypress 200MHz FM4 S6E2C-Arm® Cortex®. 

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
344,79 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1101
Adaugă la favorite0
Descriere

Kitul de pornire Arm® Cortex®-M4 MCU cu Ethernet, USB și audio este o platformă de dezvoltare cu costuri reduse pentru MCU-urile Cypress 200MHz FM4 S6E2C-Arm® Cortex®. Kitul de dezvoltare permite dezvoltarea rapidă a sistemelor integrate de înaltă performanță, utilizând interfața compatibilă Arduino ™ Uno, pentru a conecta scuturile Arduino pentru extinderea hardware-ului low-cost. 10/100 Ethernet (IEEE 802.3), gazdă USB, dispozitiv USB, CAN, LIN, quad SPI de mare viteză, I2S, I2C și UART sunt interfețe de comunicație.

  • 200MHz Arm® Cortex® MCU cu DMA
  • 675 CoreMark® MCU
  • Unitate cu punct de plutire unic de precizie IEEE 754
  • 2MB flash, 256KB SRAM și 190 GPIO
Detalii produs
CL1101

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare