Categorii

Placă dezvoltare BRN402 Particle Boron LTE

Particle Boron LTE este un puternic kit de dezvoltare activat celular, care poate acționa ca un terminal autonom sau o poartă de intrare pentru rețelele Particle Mesh.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
329,38 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1469
Adaugă la favorite0
Descriere

Particle Boron LTE este un puternic kit de dezvoltare activat celular, care poate acționa ca un terminal autonom sau o poartă de intrare pentru rețelele Particle Mesh. Se bazează pe Nordic nRF52840 și are circuite de încărcare baterii încorporate, astfel încât este ușor să conectați un Li-Po și să implementați o rețea locală în câteva minute. Boron este excelent pentru conectarea proiectelor la cloud-ul dispozitivului Particle sau ca o poartă de conectare a unui întreg grup de puncte locale. Este ca Photon cu mai multe caracteristici, inclusiv rețea Bluetooth® și Mesh.

Funcțiile BLE și NFC sunt acum disponibile pe kitul de dezvoltare Boron LTE. Cu API-uri de cablare atât pentru BLE, cât și pentru NFC, utilizatorii pot crea aplicații de particule care interacționează cu dispozitivele mobile, se pot integra cu senzori și periferice BLE din afara raftului și alte accesorii pentru particule BLE. În plus, BLE și NFC se completează reciproc și oferă comunicare cu putere redusă, cu latență scăzută.

Kitul include placa de dezvoltare Boron LTE și Antena flexibilă celulară.

Detalii produs
CL1469

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare