Categorii

Kit Dezvoltare ATSAMA5D27-SOM1-EK1

ATSAMA5D27-SOM1-EK1 este o platformă de prototipuri rapidă și de evaluare pentru sistemul SAMA5D2 în pachete (SiPs) și SAMA5D27-SOM1 (SAMA5D27 System On Module).

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.554,14 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1081
Adaugă la favorite0
Descriere

ATSAMA5D27-SOM1-EK1 este o platformă de prototipuri rapidă și de evaluare pentru sistemul SAMA5D2 în pachete (SiPs) și SAMA5D27-SOM1 (SAMA5D27 System On Module). Kitul cuprinde o placă de bază cu un modul ATSAMA5D27-SOM1 lipit. Modulul include un SIP ATSAMA5D27C-D1G-CU care încorporează o DRAM DDR2 de 1 Gbit (128 MB). SOM integrează un modul de gestionare a puterii (PMIC), o memorie QSPI, un PHY Ethernet 10/100 Mbps și un EEPROM serial cu o adresă MAC. 128 PIN-uri GPIO sunt furnizate de SOM pentru utilizare generală în sistem. Placa oferă o gamă largă de periferice, precum și o interfață de utilizator și opțiuni de extindere, inclusiv două anteturi microBUS ™ pentru interfața click pentru a sprijini panourile de clic MikroElektronika ™ și o interfață PMOD ™. Distribuirea și pachetul software Linux vă permit să începeți cu ușurință dezvoltarea dumneavoastră.

Detalii produs
CL1081

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare