Categorii

Kit dezvoltare Argon ARGNKIT pentru rețele Particle

Argon este un puternic kit de dezvoltare activat Wi-Fi, care poate acționa ca un punct de pornire Wi-Fi autonom sau o poartă de acces Wi-Fi activată pentru rețelele Particle.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
248,40 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-10-26
Cod produs:
CL1704
Adaugă la favorite0
Descriere

Argon este un puternic kit de dezvoltare activat Wi-Fi, care poate acționa ca un punct de pornire Wi-Fi autonom sau o poartă de acces Wi-Fi activată pentru rețelele Particle. Se bazează pe Nordic nRF52840 și are circuite încărcate de baterii încorporate, astfel încât este ușor să conectați un Li-Po și să implementați rețeaua locală în câteva minute. Argonul este excelent pentru conectarea proiectelor la Cloud Device Particle sau ca o poartă de conectare a unui întreg grup de puncte locale. Este tot ceea ce îți place la Photon, cu mai multe funcții precum rețeaua Bluetooth și mesh.

Cuprins kit: placă de dezvoltare ESP32-D0WD / nRF52840 Modul SoC
Subtipul aplicației: Bluetooth și WiFi

Detalii produs
CL1704

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare