Categorii

Kit Dezvoltare Arduino IOT

MKR IoT Bundle este o modalitate foarte bună de a începe cu Internet of Things și include toate componentele de care aveți nevoie pentru a realiza 5 proiecte IoT urmând tutorialele online pas cu pas de pe platforma online Arduino Project Hub.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
382,95 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL926
Adaugă la favorite0
Descriere

MKR IoT Bundle este o modalitate foarte bună de a începe cu Internet of Things și include toate componentele de care aveți nevoie pentru a realiza 5 proiecte IoT urmând tutorialele online pas cu pas de pe platforma online Arduino Project Hub. Kitul se bazează pe MKR1000 - o placă puternică care combină funcționalitatea dispozitivului Zero și a ecranului Wi-Fi - și le permite firmelor să adauge conectivitate la desenele lor cu o experiență minimă de rețea în trecut.

Detalii produs
CL926

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare