Categorii

Kit de Start,Arduino Uno, 15 Proiecte

Setul Starter este o modalitate foarte bună de a începe cu Arduino, codare și electronică! Kitul de Pornire include componentele de care aveți nevoie pentru a realiza 15 proiecte distractive urmând tutorialele pas cu pas din Project Book.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
442,65 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL923
Adaugă la favorite1
Descriere

Setul Starter este o modalitate foarte bună de a începe cu Arduino, codare și electronică! Kitul de Pornire include componentele de care aveți nevoie pentru a realiza 15 proiecte distractive urmând tutorialele pas cu pas din Project Book. Kitul de pornire vă arată prin elementele de bază ale utilizării Arduino într-un mod practic. Veți învăța prin construirea mai multor proiecte creative. Kitul include o selecție a celor mai comune și mai utile componente electronice cu o carte de 15 proiecte. Pornind de la elementele de bază ale electronicii, până la proiecte mai complexe, kitul vă va ajuta să controlați lumea fizică cu senzori și actuatori.

Această versiune include o carte de proiect in limba franceză.

Detalii produs
CL923

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare