Categorii

Kit de evaluare PAN9420 Modul Wi-Fi de 2,4 GHz

PAN9420 este un modul Wi-Fi încorporat de 2,4 GHz 802.11 b / g / n cu stivă integrată și API care minimizează dezvoltarea firmware-ului și include o suită de securitate completă.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
847,30 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2577
Adaugă la favorite0
Descriere
PAN9420 este un modul Wi-Fi încorporat de 2,4 GHz 802.11 b / g / n cu stivă integrată și API care minimizează dezvoltarea firmware-ului și include o suită de securitate completă. Modulul este proiectat special pentru aplicații extrem de integrate și rentabile. Modulul include o carcasă complet ecranată, oscilatoare de cristal integrate și o antenă de cip. Modulul combină un procesor de înaltă performanță, radio wireless de înaltă sensibilitate, procesor de bandă de bază, controler de acces mediu, ROM de pornire cu capacitate de patching, SRAM intern și memorie flash programabilă în sistem. Memoria integrată a modulului este disponibilă pentru aplicație pentru stocarea de conținut web, cum ar fi pagini HTML sau date de imagine. Asistența paralelă a punctului de acces și a modului de infrastructură permite configurarea ușoară a conexiunilor simultane WiFi de la modul la dispozitive inteligente și routere de rețea internă. Firmware-ul SoC pre-programat Wi-Fi SoC permite aplicații client (STA), punct de acces micro (uAP) și mod Adhoc (Wi-Fi Direct). Transpare
  • Complet încorporat: stivă completă de rețea integrată
  • Conține toate funcționalitățile IoT necesare (Place & Play)
  • WebServer integrat cu AJAX / JSON pentru aplicații web
  • Nu este necesară implementarea de stivă sau software pe un MCU-gazdă
  • Asistență simultană a modului de Punct de Acces și Infrastructură
  • Kit de evaluare cu aplicație web preinstalată pentru prototipare rapidă
  • Două interfețe UART (date de comandă și binare)
  • Flash QSPI integrat pentru conținutul web și fișierul de configurare
  • Actualizare firmware over-the-Air
  •  
:
Panasonic
:
PAN9420-SUA
:
Conectivitate wireless
:
Wifi
:
Placă de bază, placă fiică, manual, cablu USB
:
PAN9x20
Detalii produs
CL2577

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare