Categorii

Kit de evaluare modul PLE1760 Bluetooth Energie Redusă

PAN1760A este modulul Bluetooth Panasonic pentru următoarea generație, cu cel mai mic consum Bluetooth cu energie redusă.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
555,42 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2181
Adaugă la favorite0
Descriere
PAN1760A este modulul Bluetooth Panasonic pentru următoarea generație, cu cel mai mic consum Bluetooth cu energie redusă. Modulul se bazează pe un dispozitiv semiconductor Bluetooth Toshiba cu un cip Bluetooth TC35678 cu stivă încorporată Toshiba Bluetooth 4.2 LE și flash încorporat pentru aplicația utilizatorului în funcționare de sine stătătoare. Consumul maxim de energie de doar 3,3 mA în modul Tx permite funcționalități wireless avansate în aplicații IoT, medicale și industriale, fără a compromite durata de viață a bateriei. Funcțiile Bluetooth 4.2 obligatorii și opționale sunt acceptate. PAN1760A poate fi funcționat fie în modul AT-Command, fie în mod gazduit pentru o integrare foarte simplă a conectivității Bluetooth în produsele existente sau în modul Stand-Alone. În modul Stand-Alone, cu memorie flash de 256 kB și memorie RAM de 83 kB pentru aplicația utilizatorului, PAN1760A poate fi utilizat pentru multe aplicații fără a fi nevoie de un procesor extern, economisind costuri, complexitate și spațiu. Versiunile mai vechi ale PAN1760, PAN1761 și PAN1026 au aceeași m
  • Transmiteți și primiți 3,3 mA Tx / Rx consum maxim de energie
  • Putere redusă 50 nA Modul Sleep Deep
  • Conform Bluetooth Low Energy 4.2
  • Memorie flash încorporată de 256 kB și memorie RAM de 83 kB disponibile pentru aplicația utilizatorului
  • Modul de comandă AT, modul gazdă, modul stand-alone
  • Procesor ARM Cortex-M0 cu interfață SWD (Single Wire Debug)
  • Certificat Bluetooth Mesh SIG v1.0
  • UART (2x), interfață SPI și I2C, ieșire PWM (4x), ADC (5 ext, 1 int), 17 I / O programabile
  • Procesor ARM Cortex-M0 cu interfață SWD (Single Wire Debug)
:
Panasonic
:
PAN1760A
:
Conectivitate wireless
:
Bluetooth cu consum redus de energie
:
2 x USB Stick
:
PAN1760A
Detalii produs
CL2181

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare