Categorii

Kit de dezvoltare ZCU111 Zynq UltraScale

Kit-ul de dezvoltare Zynq UltraScale permite proiectanților să creeze modele analogice de clasă RF pentru acces wireless, cablu, radar și alte aplicații RF de înaltă performanță.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 9 zile
Zona Import: Europa
55.148,17 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1905
Adaugă la favorite0
Descriere
Kit-ul de dezvoltare Zynq UltraScale permite proiectanților să creeze modele analogice de clasă RF pentru acces wireless, cablu, radar și alte aplicații RF de înaltă performanță. Acest kit este dotat cu un Zynq Ultrascale + RFSoC care acceptă ADC-uri 8x 4GSPS pe 12 biți, DAC pe 8 biți 8x 6.5GSPS . Completat cu subsistemele ARM Cortex A53 și ARM Cortex-R5 programabile UltraScale + cu cea mai înaltă bandă de procesare a semnalului într-un dispozitiv Zynq UltraScale + oferind o platformă rapidă, cuprinzătoare de semnal RF analogic-digital.
  • Component DDR4 - 4 GB, 64 biți, 2666 MT / s, atașat la Logica programabilă (PL)
  • DDR4 SODIMM - 4 GB pe 64 de biți, 2400 MT / s, atașat la Subsistemul de procesare (PS)
  • USB3, DisplayPort și SATA
  • Interfață FPGA Mezzanine Card (FMC +) pentru expansiune I / O, inclusiv 12 x 32,75 GB/s transceiver GTY și 34 semnale diferențiale I / O diferențiale definite de utilizator
:
Xilinx
:
64bit
:
Zynq UltraScale +
:
BRAŢ
:
Cortex-A53, Cortex-R
:
XCZU28DR-2FFVG1517E
:
ZCU111 Eval Brd, XM500 RFMC Card suplimentar, filtre, cabluri, licență, acces la Ref Design AMS, H / W, QSG
Detalii produs
CL1905

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
9
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare