Categorii

Kit de dezvoltare XKA2C-Z7T-W

XKA2C-Z7T-W de la Digi International este un kit cloud XBEE Zigbee (SUA / Canada) fiind modalitatea ușoară și rapidă de a construi un prototip wireless conectat la cloud și de a-l integra într-o aplicație de internet.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.328,97 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2682
Adaugă la favorite0
Descriere
XKA2C-Z7T-W de la Digi International este un kit cloud XBEE Zigbee (SUA / Canada) fiind modalitatea ușoară și rapidă de a construi un prototip wireless conectat la cloud și de a-l integra într-o aplicație de internet. Inginerii de proiectare pot aduce conectivitate la internet wireless la rețelele lor de dispozitive ZigBee printr-un Gateway XBee. Standardul wireless ZigBee este o alegere populară pentru o gamă largă de aplicații de câmp care necesită o rețea de alimentare cu putere redusă, medie, flexibilă, ușor de instalat, configurat și întreținut. Kitul XBee ZigBee este un pachet complet de componente hardware și instrumente de integrare vă permit să analizați timpul și durerile de cap ale ciclurilor de dezvoltare îndelungate pentru a crea un prototip de lucru în câteva minute sau ore.
  • Creați rapid și ușor prototipuri wireless conectate la cloud

Aplicații

Comunicări RF, wireless, comunicații și rețele, proiectare și dezvoltare încorporată

Cuprins

Gateway XBee - ZigBee către Ethernet / Wi-Fi, modul XBee-PRO ZigBee 2,4 GHz, Placă de dezvoltare cu panou, Cabluri și surse de alimentare, Componente de bază pentru prototipare (indicatoare LED, fire jumper, rezistențe 10Kohm, motor vibrație, senzor temp. , sunet audio, potențiometru), aplicație web Exemplu (rulează pe Heroku) (sursă complet deschisă pentru personalizare ușoară, widgeturi configurabile, integrate cu Digi Device Cloud).

Detalii produs
CL2682

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare