Categorii

Kit de dezvoltare Synergy S124

Kit de dezvoltare pentru microcontrolerul Renesas Synergy S124 destinat în principal dezvoltatorilor de software și hardware să dezvolte firmware, să experimenteze și să evalueze caracteristicile de I / O ale S124 de pe DK-S124 înainte de dezvoltarea propriului hardware personalizat.
Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.181,24 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-03-02
Cod produs:
CL1925
Adaugă la favorite0
Descriere
Kit de dezvoltare pentru microcontrolerul Renesas Synergy S124 destinat în principal dezvoltatorilor de software și hardware să dezvolte firmware, să experimenteze și să evalueze caracteristicile de I / O ale S124 de pe DK-S124 înainte de dezvoltarea propriului hardware personalizat. Conține mai multe porturi de comunicații, inclusiv dispozitive Bluetooth cu consum redus de energie, CAN, RS232 / RS485, SPI, I2C și USB. Placa include un conector I2C pentru modulele de prototipare externe.
:
Renesas
:
32bit
:
sinergia
:
BRAŢ
:
Cortex-M0 +
:
S124
:
Dev Board S124, cablu USB de tip A la Micro-B, ecran LCD cu un singur model, Ghid de pornire rapidă
Detalii produs
CL1925

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare