Categorii

Kit de dezvoltare STEVAL-MKI199V1K

Kitul de dezvoltare  STEVAL-MKI199V1K constă dintr-o sondă cu senzorul de temperatură STLM20 conectat prin cablu plat la placa de adaptare STEVAL-MKIGIBV1, astfel încât poate interfața cu placa de bază STEVAL-MKI109V3.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
220,05 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2576
Adaugă la favorite0
Descriere

Kitul de dezvoltare  STEVAL-MKI199V1K constă dintr-o sondă cu senzorul de temperatură STLM20 conectat prin cablu plat la placa de adaptare STEVAL-MKIGIBV1, astfel încât poate interfața cu placa de bază STEVAL-MKI109V3.Dimensiunile mici ale pachetului dispozitivului îi permit să fie montat pe o sondă foarte subțire, astfel încât poate fi nevoie de temperaturi care nu sunt influențate de căldură din alte componente electronice sau plăci.STEVAL-MKIGIBV1 poate fi conectat la o priză DIL24 standard.Kitul oferă pinout-ul STLM20 complet și este gata de utilizare cu condensatoarele de decuplare necesare pe linia de alimentare VDD.Plăcile de bază STEVAL-MKI109V3 dispun de un microcontroller performant de 32 de biți care funcționează ca o punte între senzor și un computer care rulează interfața de utilizator grafică Unico GUI gratuită sau rutine software dedicate pentru aplicații personalizate.

 

Set de aplicație kit:

Senzor

Producător de siliciu:

STMicroelectronics

Numărul de miez de siliciu:

STLM20

Subtipul tipului de aplicație:

Senzor de temperatura

Conținutul kitului:

Kit de evaluare STLM20

 

Detalii produs
CL2576

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare