Categorii

Kit de dezvoltare STEVAL-MKI109V3

Setul de dezvoltare STEVAL-MKI203V1K constă dintr-o sondă cu senzorul de temperatură STCN75 conectat prin cablu plat la placa de adaptare STEVAL-MKIGIBV1, astfel încât poate interfața cu placa de bază STEVAL-MKI109V3.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
234,48 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-10-08
Cod produs:
CL2570
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de dezvoltare STEVAL-MKI203V1K constă dintr-o sondă cu senzorul de temperatură STCN75 conectat prin cablu plat la placa de adaptare STEVAL-MKIGIBV1, astfel încât poate interfața cu placa de bază STEVAL-MKI109V3. Dimensiunile mici ale pachetului dispozitivului îi permit să fie montat pe o sondă foarte subțire, astfel încât poate fi nevoie de temperaturi care nu sunt influențate de căldură din alte componente electronice sau plăci.
:
Senzor
:
STMicroelectronics
:
STCN75
:
Senzor de temperatura
:
Eval Kit STCN75, Placă adaptor STEVAL-MKIGIBV1, Cablu plat
Detalii produs
CL2570

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare