Categorii

KIT de dezvoltare Si72xx-Eval-Kit

Si72xx-Eval-Kit este un kit de dezvoltare simplu și low cost care conține șase tipuri de bază de senzori de poziție magnetică cu efect Hall.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
213,06 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2163
Adaugă la favorite0
Descriere
Si72xx-Eval-Kit este un kit de dezvoltare simplu și low cost care conține șase tipuri de bază de senzori de poziție magnetică cu efect Hall. Un adaptor USB asigură alimentarea plăcilor de senzori și citește ieșirea senzorilor. Datele de la senzori sunt afișate pe un GUI în computer și pot fi, de asemenea, înregistrate într-un fișier. În cazul senzorului I72C Si7210, GUI-ul PC permite, de asemenea, configurarea senzorului de către I2C.
:
Senzor
:
Laboratoare de siliciu
:
Si7201, Si7202, Si7210, Si7211, Si7212, Si7213
:
Senzor magnetic
:
6x ștampilă fișă placi, suport de instrument USB cu conector cu cablu flex, 2x magneți, cablu flex de 6 "
Detalii produs
CL2163

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare