Categorii

Kit de dezvoltare SENSEKIT2-EVK-101

SENSEKIT2-EVK-101 este un kit de dezvoltare a senzorilor, conceput pentru a testa funcționarea funcțională a diferitelor tipuri de senzori.
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
150,44 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2670
Adaugă la favorite0
Descriere
SENSEKIT2-EVK-101 este un kit de dezvoltare a senzorilor, conceput pentru a testa funcționarea funcțională a diferitelor tipuri de senzori. Include o placă de bază și mai multe plăci de desfacere. Placa de bază este o placă de control cu un LAPIS MCU. Plăcile dezlipite sunt plăci de senzori care conțin diferite tipuri de CI senzori.

Aplicații

Detectare și instrumentare, proiectare și dezvoltare încorporată

:
Senzor
:
ML610Q112, BU52011HFV, BH1620FVC, BH1721FVC, ML8511, KMX61, BDE0600G
:
Încorporat
:
Placa de bază a platformei senzorilor, 6 plăci de desfacere
Detalii produs
CL2670

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare