Categorii

Kit de dezvoltare SEK001

SEK001 de la Honeywell este un kit de dezvoltare a senzorilor care oferă o modalitate mai ușoară de a evalua seria Honeywell TruStability RSC și versiunile de ieșire digitală (I2C sau SPI) ale senzorilor de presiune de la seria HSC și seria SSC.
Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
229,41 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2502
Adaugă la favorite0
Descriere
SEK001 de la Honeywell este un kit de dezvoltare a senzorilor care oferă o modalitate mai ușoară de a evalua seria Honeywell TruStability RSC și versiunile de ieșire digitală (I2C sau SPI) ale senzorilor de presiune de la seria HSC și seria SSC. Kit-ul interfațează un senzor selectat cu o placă de microcontroller Arduino Uno Rev3. Măsurătorile senzorului sunt afișate pe computerul utilizatorului și pot fi înregistrate într-un fișier .csv pentru analize suplimentare. Pe lângă faptul că este montat direct pe SEK001, senzorul poate fi, de asemenea, conectat de la distanță la SEK001 prin intermediul cablurilor, permițând testarea senzorului în medii adverse sau într-un produs prototip pentru dovada testării conceptului. SEK001 are prize pentru a primi senzori de presiune TruStability HSC, seria SSC cu ieșire digitală I2C sau SPI, precum și noii senzori de presiune de înaltă rezoluție Serie TruStability RSC. Placa este apoi conectată ca placă de protecție la placa Arduino Uno Rev3 furnizată de utilizator.
  • Cinci jumpers, ieșire I2C, senzor de presiune 5VDC sunt preconfigurate pe placă
  • Utilizatorul pentru a obține citirea senzorului fără a fi nevoie să dezvolte niciun cod

 

:
Senzor
:
Honeywell
:
Senzori de presiune pe placă
:
Kit de evaluare a senzorului
Detalii produs
CL2502

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare