Categorii

Kit de dezvoltare, SAM4SD32 MCU, Xplained Pro, Senzori de lumină / temperatură, Display OLED

Kitul ATSAM4S-XSTK Xplained Pro este ideal pentru evaluare și prototipare cu microcontrolerul bazat pe procesor SAM4S Cortex-M4. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
872,65 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-10-19
Cod produs:
CL1957
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul ATSAM4S-XSTK Xplained Pro este ideal pentru evaluare și prototipare cu microcontrolerul bazat pe procesor SAM4S Cortex-M4. Suportă1 platforma de dezvoltare integrată Atmel Studio, kit-ul oferă acces facil la caracteristicile Atmel ATSAM4SD32C și explică modul de integrare a dispozitivului într-un design personalizat.  Seria Xplained Pro MCU include un modul de depanat încorporat și nu sunt necesare instrumente externe pentru a programa sau debuga ATSAM4SD32C. SAM4SD32 este MCU bazat pe procesor Flash Cortex-M4 cu cea mai mare memorie din industrie, ideal pentru aplicațiile care necesită memorie mare. Pe lângă 2MB-ul său de Flash de neegalat, SAM4SD32 oferă performanțe ridicate, putere redusă și ușurință în utilizare. I / O1 Xplained Pro oferă un senzor de lumină, un senzor de temperatura și un modul microSD. OLED1 Xplained Pro este un display OLED 128 x 32, 3 LED-uri cu 3 butoane.
  • Microcontroler SAM4SD32
  • Buton Reset, 
  • Interfață USB,
  • 2GB flash NAND
  • 32.768KHz cristal, 12MHz cristal
  • Mufa pentru card SD
  • 3 barete de extensie Xplained Pro
  •  
  • Un conector PIOD cu toate semnalele PIO
  • Un conector de semnal SPARE

Kit-ul Cuprinde

Placă MCU, I / O1 Xplained Pro, OLED1 Xplained Pro și plăci de expansiune PROTO1 Xplained Pro, Două cabluri micro USB.

 
Detalii produs
CL1957

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare