Categorii

Kit de dezvoltare PSUC 4700S MCU

PSoC 4700S este un kit de dezvoltare pentru senzorii inductivi din platforma hardware cu costuri reduse care permite proiectarea și depanarea MCU PSoC 4700 folosind un senzor de proximitate cu noua tehnologie inductivă de detectare a inductorului, MagSense.
Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
316,52 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2155
Adaugă la favorite0
Descriere
PSoC 4700S este un kit de dezvoltare pentru senzorii inductivi din platforma hardware cu costuri reduse care permite proiectarea și depanarea MCU PSoC 4700 folosind un senzor de proximitate cu noua tehnologie inductivă de detectare a inductorului, MagSense. În plus, este prevăzut un conector FPC pentru a evalua diverse interfețe, cum ar fi un codificator rotativ.
  • PSoC 4700S MCU an Arm Cortex-M0 +, până la 32KB Flash și 4KB SRAM, 36 GPIO
  • 7 blocuri analogice programabile, 7 blocuri digitale programabile
  • MagSense-senzor inductiv și capabil-senzorial de lider din industrie cu CapSense

Cuprins

CY8CKIT-148 Kit de evaluare a senzorilor inductive PSoC 4700S, țintă metalică, cablu USB tip A până la tip C, ghid de pornire rapidă.

:
Senzor
:
Chiparos
:
CY8C4745AZI-S413, CY8C5868LTI-LP039
:
Senzor de proximitate inductiv
:
CY8CKIT-148 PSoC 4700S Placă de sensibilitate inductivă, țintă metalică, cablu USB, Ghid de pornire rapidă
Detalii produs
CL2155

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare