Categorii

Kit de dezvoltare PIC16LF1559 mTouch MCU

DM160227 de la Microchip este un kit de evaluare low cost mTouch pentru dezvoltare a unei aplicații tactile capacitive prezentând o soluție de detectare a proximității, dimensiuni diferite de butoane, precum și modul de utilizare a unui dispozitiv de protecție pentru o performanță mai bună la zgomot. 
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
284,81 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2170
Adaugă la favorite0
Descriere
DM160227 de la Microchip este un kit de evaluare low cost mTouch pentru dezvoltare a unei aplicații tactile capacitive prezentând o soluție de detectare a proximității, dimensiuni diferite de butoane, precum și modul de utilizare a unui dispozitiv de protecție pentru o performanță mai bună la zgomot. De asemenea, este posibil să conectați orice formă sau material al senzorului pentru a evalua performanța soluțiilor mTouch. GUI-ul Dawn (Interfață grafică de utilizator) oferită permite utilizatorului să analizeze informațiile critice ale aplicației în timp real, în ceea ce privește comportamentul senzorului tactil.
  • Placă mTouch bazată pe PIC16LF1559 cu conexiune cu 6 senzori
  • Modul de decalare USB-I2C MCP2221 pentru comunicarea cu GUI

Cuprins

Placă mTouch bazată pe PIC16LF1559, modul de decolare USB I2C MCP2221, cablu USB.

:
Detectare - atingere, proximitate
:
Microchip
:
PIC16LF1559, MCP2221
:
Atingere capacitivă
:
Placă de control cu touchpad PIC16LF1559 & MCP2221 Modul de decuplare USB-I2C, mini cablu USB
Detalii produs
CL2170

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare