Categorii

Kit de dezvoltare pentru controlerul rezistiv AR1000

DV102011 este un kit de dezvoltare mTouch AR1000 care oferă tot ceea ce designerii au nevoie pentru a începe să folosească controlerele rezistive AR1000 pentru o soluție cheie, eficientă.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
799,82 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-11-05
Cod produs:
CL2150
Adaugă la favorite0
Descriere
DV102011 este un kit de dezvoltare mTouch AR1000 care oferă tot ceea ce designerii au nevoie pentru a începe să folosească controlerele rezistive AR1000 pentru o soluție cheie, eficientă. Seria AR1000 are algoritmi sofisticați de decodare a ecranului tactil proprietar pentru a prelucra toate datele tactile, salvând gazda de la capătul procesării. Oferind capacități de filtrare dincolo de celelalte dispozitive cu costuri reduse, AR1000 oferă coordonate tactile fiabile, validate și calibrate. Utilizând EEPROM la bord, AR1000 poate stoca și aplica independent calibrarea pe coordonatele tactile înainte de a le trimite la gazdă. Această combinație unică face din AR1000 controlerul de ecran tactil cel mai eficient din punct de vedere al resurselor pentru proiectarea sistemului, AR1000 poate fi utilizat fie protocoale de comunicare bazate pe I2C, SPI sau USART. Pentru a facilita comunicațiile AR1000, analizatorul de serie PICkit bazat pe USB este folosit pentru a transfera comunicațiile de la PC-ul gazdă la protocolul încorporat dorit.
  • Acceptă SPI, I2C, UART
  • Seria AR1000 este proiectată pentru soluții tactile de volum redus, cu factor redus
  • Calibrarea condusă de controler
  • Mod de somn cu economie de energie
  • Suport universal cu 4 fire, 5 fire și 8 fire
 

Cuprins

Placa de dezvoltare AR1000, ecran tactil rezistiv, analizor serial PICkit, toate cablurile de interfață, CD-ul conținând documentația tehnică și toate softurile necesare.

:
Detectare - atingere, proximitate
:
Microchip
:
AR1000
:
Atingeți senzorul
:
Placa de dezvoltare AR1000, ecran tactil rezistiv cu patru fire, cablu de interfață
Detalii produs
CL2150

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare