Categorii

Kit de dezvoltare MAX9634

Kit de dezvoltare pentru amplificatorul de sens al curentului lateral MAX9634 oferă specificații de precizie de precizie de VOS mai mici de 255V (max) și eroare de câștig mai mică de 0,5% (max).
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
399,63 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2567
Adaugă la favorite0
Descriere
Kit de dezvoltare pentru amplificatorul de sens al curentului lateral MAX9634 oferă specificații de precizie de precizie de VOS mai mici de 255V (max) și eroare de câștig mai mică de 0,5% (max). Acest kit EV demonstrează MAX9634 într-un pachet minuscul de 1 mm x 1 mm x 0,6 mm, 4-Bump UCSP . MAX9634 este disponibil și într-un SOT23 cu 5 pini, dar acel pachet nu este compatibil cu acest kit EV. PCB-ul kit EV are un MAX9634FERS + instalat, care este versiunea de câștig de 50V / V. Potrivit pentru utilizare în telefoane mobile, computere notebook, PDA-uri, sisteme portabile / cu baterii și sisteme de administrare a puterii.
  • Monitorizare curentă precisă în timp real
  • Interval de regim comun de intrare de la 1.6V la 28V
  • Aspect dovedit PCB
  • Complet asamblat și testat
:
Amplificator
:
Produse Maxim Integrated
:
MAX9634
:
Amplificator de sens curent
:
Kit de evaluare MAX9634
Detalii produs
CL2567

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare