Categorii

Kit de dezvoltare KXTC9-2050 Tri-Axis

Seria KXTC9 este proiectată pentru a oferi un raport semnal-zgomot ridicat, cu performanțe excelente acceptând tensiuni de alimentare între 1.8V și 3.6V.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
322,44 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2653
Adaugă la favorite0
Descriere

Seria KXTC9 este proiectată pentru a oferi un raport semnal-zgomot ridicat, cu performanțe excelente acceptând tensiuni de alimentare între 1.8V și 3.6V. Sensibilitatea este o programare din fabrică care permite personalizarea aplicațiilor care necesită valori cuprinse între ± 1,5g și ± 6g. Mai multe filtre pre-setate interne de trecere joasă pot elimina nevoia de condensatoare externe. Dacă valorile prestabilite nu sunt optime pentru o aplicație, lățimea de bandă senzorială poate fi definită de utilizator cu ajutorul condensatoarelor externe.

Set de aplicație kit:

Detectare - mișcare, vibrație, șoc

Producător de siliciu:

Kionix

Numărul de miez de siliciu:

KXTC9-2050

Subtipul tipului de aplicație:

Accelerometru - Axa cu trei axe

Conținutul kitului:

Eval Board KXTC9-2050

 

Detalii produs
CL2653

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare