Categorii

Kit de dezvoltare ICM-207897

Platforma de dezvoltare cuprinzătoare pentru ICM-20789, un senzor de mișcare performant de 7 axe, care combină un giroscop cu 3 axe, un accelerometru cu 3 axe și un senzor de presiune , vine cu software-ul necesar, inclusiv InvenSense MotionLink, un instrument de dezvoltare bazat pe interfață GUI și drivere de mișcare încorporate pentru ICM-20789. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
852,94 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2628
Adaugă la favorite0
Descriere
Platforma de dezvoltare cuprinzătoare pentru ICM-20789, un senzor de mișcare performant de 7 axe, care combină un giroscop cu 3 axe, un accelerometru cu 3 axe și un senzor de presiune , vine cu software-ul necesar, inclusiv InvenSense MotionLink, un instrument de dezvoltare bazat pe interfață GUI și drivere de mișcare încorporate pentru ICM-20789. Drivere de mișcare încorporate (eMD) constă dintr-un set de API-uri pentru a configura diverse aspecte ale platformei, incluzând parametrii senzorului ICM-20789, cum ar fi gama pe scară completă (FSR), rata de ieșire a datelor (ODR), modul de consum redus sau cu zgomot redus și interfața senzorului la gazdă (I2C, SPI).
  • Platforma SmartMotion de InvenSense
  • Microchip G55 MCU cu bliț de 512KB
  • Debugger încorporat pentru programare și depanare
  • Conectori USB pentru interfața gazdă pentru a suporta debugul software și înregistrarea datelor de senzori
  • Alimentarea placii prin USB
  • Fuziunea senzorului
  • Accelerometru, giroscop și calibrare senzor de presiune
  • Vectorul de rotație a jocului, gravitația, funcțiile android cu accelerație liniară
:
Senzor
:
Invensense
:
ICM-20789
:
Accelerometru, giroscop
:
Kit de dezvoltare ICM-20789, software
Detalii produs
CL2628

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare