Categorii

Kit de dezvoltare FS2012-EVK

Kit de dezvoltare a senzorului de debit masic, cu modulul de debit de masă de înaltă performanță FS2012 și complet calibrat pentru gazele ne corrosive.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.033,73 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2559
Adaugă la favorite0
Descriere
Kit de dezvoltare a senzorului de debit masic, cu modulul de debit de masă de înaltă performanță FS2012 și complet calibrat pentru gazele ne corrosive. Kit-ul este dotat cu toate cablurile și hardware-ul necesar pentru a evalua FS2012, precum și software demonstrativ cu capacități de înregistrare a datelor. Domeniul de măsurare pentru modul este de la 0 la 2 litri / min pentru gaz.
  • Senzor de debit FS2012
  • Placă de interfață USB
  • Cablu USB / fire de conexiune
  • Două tuburi
:
Senzor
:
Tehnologia integrată a dispozitivelor
:
FS2012
:
Senzor de gaz
:
Kit de evaluare FS2012
Detalii produs
CL2559

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare