Categorii

Kit de dezvoltare FIS1100

FIS1100 este primul consumator complet 6D MEMS Inerțial Unit Unit de măsurare (IMU) cu fuziune de senzori pentru a specifica exactitatea orientării la nivel de sistem. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
702,58 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2665
Adaugă la favorite0
Descriere
FIS1100 este primul consumator complet 6D MEMS Inerțial Unit Unit de măsurare (IMU) cu fuziune de senzori pentru a specifica exactitatea orientării la nivel de sistem. Când utilizați FIS1100 în combinație cu fuziunea senzorului XKF3 9D furnizat, sistemul prezintă o orientare precisă a treptelor și a rulajului de ± 3 ° și o specificație tipică tip ± 5 ° yaw / title.
FIS1100 include un giroscop cu 3 axe și un accelerometru cu 3 axe și poate conecta un magnetometru extern cu 3 axe printr-un master I2C formând astfel un sistem complet 9DOF.
:
Detectare - mișcare, vibrație, șoc
:
Pe Semiconductor
:
FIS1100
:
Accelerometru / giroscop / magnetometru - trei axe
:
Eval Board FIS1100
Detalii produs
CL2665

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare