Categorii

Kit de dezvoltare ESK300

ESK 300 este un kit de pornire conceput pentru a demonstra captarea de energie și tehnologia radio cu putere foarte mică.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
683,58 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2231
Adaugă la favorite0
Descriere
ESK 300 este un kit de pornire conceput pentru a demonstra captarea de energie și tehnologia radio cu putere foarte mică. Kitul de pornire ESK 300 ilustrează posibilitățile tehnologiei senzorilor fără fir prin captarea energiei printr-o selecție a componentelor majore Enocean. ESK 300 vine cu generatoare de butoane electromecanice pentru întrerupătoare și senzor de temperatură alimentat cu energie solară. Telegrame radio trimise de senzorii autoalimentați sunt recepționate prin porturi USB și vizualizate prin intermediul software-ului PC.
  • Frecvență: 868MHz
  • Software PC Dolphin View Basic vizualizează și interpretează telegrame radio Enocean
  • PTM 210 permite implementarea telecomenzilor fără fir fără baterii
  • ECO 200 este un convertor de energie pentru mișcare liniară
  • STM 33x permite senzori de temperatură wireless și panouri de operare din cameră
  • USB 300 oferă o poartă radio bidirecțională Enocean prin USB către computer

Datasheet

Aplica \ u0163ii

Wireless, comunicații și rețele

Cuprins

Manual de utilizare, USB Gateway USB 300, comutator cu buton push PTM 210, basculant pentru comutator cu buton, senzor de temperatură cu alimentare automată STM 33x, generator de energie cu buton ECO 200, modul radio cu buton push PTM 330, exemplu de carcasă de la SEMD, Carcasă exemplu de la BSC GmbH.

Detalii produs
CL2231

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare