Categorii

Kit de dezvoltare eRIC, (2x) module de emițător RF eRIC4

Modulul radio-receptor radio inteligent ușor (ERIC) este bazat pe dispozitivul Texas-Instruments CC430F5137 System-on-Chip.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
622,97 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2543
Adaugă la favorite0
Descriere
Modulul radio-receptor radio inteligent ușor (ERIC) este bazat pe dispozitivul Texas-Instruments CC430F5137 System-on-Chip pentru a furniza un sub-sistem inteligent radio care combină un transceiver RF performant, filtre de trecere cu bandă RF (BPF), un MSP430 microcontroler, memorie flash de 32Kb, stocare flash nevolatilă, senzor de temperatură și un regulator de tensiune scăzută. Dispozitivul funcționează pe benzile radio industriale, științifice și medicale scutite de licență internațională. Factorul de formă compact, ambalajul de montaj pe suprafață și conectorul de antenă extern simplifică proiectarea și fabricarea produsului și asigură plasarea flexibilă a modulului în interiorul unui produs final. Folosind acest kit împreună cu software-ul easyRadio Companion furnizat, conexiunea poate fi realizată la modulele eRIC, permițând frecvența implicită de operare (canale), ieșirea de putere RF, Over Air și seria de comunicații seriale gazdă.
  • Funcționare cu putere redusă
  • I / O utilizator configurabil și programabil
  • Criptarea AES pe 128 biți
  • Senzor de temperatură încorporat

Aplica \ u0163ii

Comunicatii RF, wireless

Cuprins

Eric4 RF Mod, placa Dev eRic, Antena, Conectori, Memory Stick, Wireless Mike, Software

:
LPRS
:
eRIC4
:
Comunicare
:
Radio-emițător
:
Modulul Eric4 RF, placa de dezvoltare eRic, Antena, Baterii, Conectori, Memory Stick, Wireless Mike, Software
Detalii produs
CL2543

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare