Categorii

Kit de dezvoltare,Driver motor LV8714TA

Set de soluții pentru modulul driverului cu pas dublu. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
445,72 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2828
Adaugă la favorite0
Descriere
Set de soluții pentru modulul driverului cu pas dublu. Acest modul este capabil să conducă cu ușurință motoare duale pas cu pas. Conducerea motorului se face ușor cu compatibilitatea Arduino Micro. LV8714TASLDGEVB este dotat cu o placă de bază pentru conectivitate facilitată pentru conectare și redare cu un Arduino Micro. În plus față de pasul complet (excitația în două faze) și excitația în jumătate de etapă (1-2 faze), intrarea VREF externă poate fi utilizată pentru a realiza metoda de excitație 1/256 (mai mare decât rezoluția maximă a produsului nostru convențional 1 / 128 pas).
  • VCCmax = 18V, IOmax = 1,5A
  • 6 - 12V aplicații recomandate (VCC = 4 până la 16,5 V recomandate)
  • Stand by consum curent = 0
  • Interfața grafică ușor de utilizat permite verificarea funcționării și generarea de programe de probă

Cuprins

Modul driver LV8714TASLDGEVB, placă de bază ONBB4AMGEVB, micro Arduino, cablu USB (M Micro BA), driver cu șuruburi cu vârf plat, motor pas cu pas MDP-35A.

:
Motor pas cu pas
:
Pe Semiconductor
:
Sofer motor
:
LV8714TA
Detalii produs
CL2828

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare