Categorii

Kit de dezvoltare DPS310

DPS310 este un senzor digital de presiune barometric bazat pe tehnologia MEMS capacitivă pentru o funcționare optimă în condiții variabile de mediu. 

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4.069,09 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2599
Adaugă la favorite0
Descriere

DPS310 este un senzor digital de presiune barometric bazat pe tehnologia MEMS capacitivă pentru o funcționare optimă în condiții variabile de mediu. Fiecare senzor este calibrat individual în linia de producție, iar coeficienții de calibrare sunt stocați într-o memoria senzorială (OTP) a unui senzor pentru a obține cele mai bune performanțe de zgomot la presiune.Arhitectura DPS310 este optimizată pentru a obține o precizie de măsurare a presiunii ridicate și oferă un buffer de date pentru măsurători de tip FIFO.

Set de aplicație kit:

Senzor

Producător de siliciu:

Infineon

Numărul de miez de siliciu:

DPS310, XMC4500

Subtipul tipului de aplicație:

Senzor de presiune barometric

Conținutul kitului:

Eval Board DPS310

Detalii produs
CL2599

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare