Categorii

Kit de dezvoltare DA14583IOTSENSKT

DA14583IOTSENSKT de la Dialog Semiconductor este un kit de dezvoltare senzor IOT DA14583.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
698,43 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL2534
Adaugă la favorite0
Descriere
DA14583IOTSENSKT de la Dialog Semiconductor este un kit de dezvoltare senzor IOT DA14583. Cel mai mic modul de senzor wireless Power 12-DOF din lume. Face ușor dezvoltarea aplicațiilor de mișcare și de sensibilizare a mediului. Fuzionând hardware-ul Bluetooth de ultimă generație, senzori și programe de fuziune a senzorilor, permite modulului de senzor wireless de 12 grade de libertate (DOF) din lume. Foarte integrat, reduce dimensiunile și costurile sistemului și include tot hardware-ul și software-ul esențial pentru a accelera crearea dispozitivelor IoT avansate. Această platformă de dezvoltare completă ajută la crearea de module de sensibilitate a mediului și / sau a mișcării pentru calcule purtabile, jocuri imersive, realitate mărită, mapare / navigare interioară 3D și stații meteo. Include, de asemenea, biblioteca de software SmartFusion, Dialog, senzor inteligent de fuziune pentru senzori pentru achiziția de date, calibrarea senzorului și fuziunea. Ideal pentru sisteme limitate de resurse, minimizează memoria, cerințele de procesare și consumul de energie.
  • Cel mai mic consum de energie pentru un senzor wireless de 12 DOF
  • Timp mai rapid de a comercializa
  • Reducerea efortului de dezvoltare și a resurselor
  • Ideal pentru aplicații limitate de resurse
  • Produse finale de dimensiuni mai mici

Aplicații

Senzări și instrumentări, wireless

:
Dialog Semiconductor
:
DA14583
:
Conectivitate wireless
:
Bluetooth Low Energy, SoC
:
Kit de dezvoltare DA14583
Detalii produs
CL2534

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare