Categorii

Kit de dezvoltare DA14580DEVKT-P

DA14580DEVKT-P de la Dialog Semiconductor este un kit de dezvoltare DA14580 pro. DA14580 este cea mai mică, cea mai mică putere și cea mai integrată soluție Bluetooth de consum redus de energie.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
498,59 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2574
Adaugă la favorite0
Descriere
DA14580DEVKT-P de la Dialog Semiconductor este un kit de dezvoltare DA14580 pro. DA14580 este cea mai mică, cea mai mică putere și cea mai integrată soluție Bluetooth de consum redus de energie. Acest kit este ideal pentru dezvoltatorii de software care doresc un control total asupra dezvoltării lor de software și doresc să fie cu ochii pe consumul de energie al aplicației lor. Kitul Pro constă dintr-un kit de pornire și un kit de planșetă. Trusa de pornire conține placa de bază care poate fi combinată cu una dintre mai multe plăci fiice. Cipul SEGGER de la bordul kit-ului oferă o capacitate completă de depanare, în timp ce circuitele de bord dedicate permit în combinație cu mediul nostru software SmartSnippets să profileze și să regleze optim consumul de energie al aplicației.

Aplicații

Comunicații și rețele, wireless

Cuprins

Placă de bază Bluetooth cu energie redusă, adaptor USB cu consum redus de energie Bluetooth, baterie CR2032, cablu USB, kituri pentru placă de bord, Ghid de pornire rapidă.

:
Dialog Semiconductor
:
DA14580
:
Conectivitate wireless
:
Bluetooth Low Energy, SoC
:
Placă de bază Bluetooth Low Energy adaptor  USB , Baterie CR2032, Cablu USB, Ghid de pornire rapidă
Detalii produs
CL2574

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare