Categorii

Kit de dezvoltare cu senzori de umiditate și temperatură relativă HS3001

Kitul de dezvoltare este utilizat pentru a evalua cipul senzorului de umiditate și temperatură performant HS3001 permițând utilizatorilor să efectueze experimente de înregistrare a datelor și să poată comunica cu software-ul IDT pe un computer printr-o interfață USB standard. 
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.027,45 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-11-01
Cod produs:
CL2138
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de dezvoltare este utilizat pentru a evalua cipul senzorului de umiditate și temperatură performant HS3001 permițând utilizatorilor să efectueze experimente de înregistrare a datelor și să poată comunica cu software-ul IDT pe un computer printr-o interfață USB standard. Acest software face posibilă vizualizarea măsurătorilor în timp real, ajustarea rezoluției senzorului, configurarea parametrilor de măsurare și descărcarea măsurătorilor înregistrate anterior. Placa de dezvoltare poate fi alimentată direct de la portul USB al unui computer sau la o baterie, pentru a permite înregistrarea completă a autonomiei datelor.

Cuprins

Placă de evaluare, modul senzor HS3001, cablu extensie modul senzor, cheie USB cu software demo IDT, cablu USB, ghid de pornire rapidă, ghid utilizator.

Detalii produs
CL2138

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare