Categorii

Kit de dezvoltare cu senzor de temperatură STTS751

Kit de dezvoltare cu senzor de temperatură STTS751 constă dintr-o sondă cu senzorul de temperatură STTS751 conectat prin cablu plat la placa de adaptare STEVAL-MKIGIBV1, astfel încât poate interfața cu placa de bază STEVAL-MKI109V3.

Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
232,91 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-08-27
Cod produs:
CL2205
Adaugă la favorite0
Descriere

Kit de dezvoltare cu senzor de temperatură STTS751 constă dintr-o sondă cu senzorul de temperatură STTS751 conectat prin cablu plat la placa de adaptare STEVAL-MKIGIBV1, astfel încât poate interfața cu placa de bază STEVAL-MKI109V3. Dimensiunile mici ale pachetului dispozitivului îi permit să fie montat pe o sondă foarte subțire, astfel încât poate fi nevoie de temperaturi care nu sunt influențate de căldură din alte componente electronice sau plăci. STEVAL-MKIGIBV1 poate fi conectat la o priză DIL24 standard. Kitul oferă pinout-ul complet STTS751 și este gata de utilizare cu condensatoarele de decuplare necesare pe linia de alimentare VDD.

Set de aplicație kit:

Senzor

Producător de siliciu:

STMicroelectronics

Numărul de miez de siliciu:

STTS751

Subtipul tipului de aplicație:

Senzor de temperatura

Conținutul kitului:

Kit de evaluare STTS751

 

Detalii produs
CL2205

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare