Categorii

Kit de dezvoltare AFBR-S50MV85G

Kitul de dezvoltare AFBR-S50MV85G are în componență senzorul de măsurare a distanței și mișcării multi-pixeli Broadcom, bazat pe principiul optic al timpului de zbor, excelează prin susținerea a până la 3000 de cadre pe secundă cu până la 16 pixeli iluminați, senzorul a fost dezvoltat cu o atenție specială pe detectarea distanței precise și aplicații de detectare a gesturilor cu nevoia de cea mai mare viteză, cu dimensiuni mici și consum de energie foarte redus.
Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.731,05 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2667
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul de dezvoltare AFBR-S50MV85G este alcătuit din următoarele componente principale: - placa de dezvoltare NXP FRDM-KL46Z: platforma de microcontroler încorporată (ARM Cortex-M0 +) folosită pentru citirea datelor senzorului AFBR-S50MV85G ToF cu computerul. - Placă de adaptare AFBR-S50MV85G: Placa de circuit pe care este montat senzorul AFBR-S50MV85G ToF. Oferă conexiune în afara plăcii dintre senzor și o placă de microcontroler, fără a fi nevoie de lipire (doar plug and play). - Cablu USB-mini: Obligatoriu pentru a stabili o comunicare între AFBR-S50MV85G și mediul dvs. de sistem (de exemplu, PC, sistem de aplicație încorporat). - USB memory stick: conține instalatorul software și fișierele de configurare din fabrică.
 
Senzorul de măsurare a distanței și mișcării multi-pixeli Broadcom, bazat pe principiul optic al timpului de zbor, excelează prin susținerea a până la 3000 de cadre pe secundă cu până la 16 pixeli iluminați, senzorul a fost dezvoltat cu o atenție specială pe detectarea distanței precise și aplicații de detectare a gesturilor cu nevoia de cea mai mare viteză, cu dimensiuni mici și consum de energie foarte redus. Prin eliminarea luminii ambientale de cea mai bună clasă de până la 200k Lux, utilizarea în medii exterioare nu este o problemă.
 
:
Senzor
:
Broadcom
:
AFBR-S50MV85G
:
Senzor 3D de zbor
:
Eval Kit AFBR-S50MV85G, NXP FRDM-KL46Z, placă adaptor AFBR-S50MV85G, cablu USB-Mini / Memory Stick
Detalii produs
CL2667

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare