Categorii

Kit braț robotic MeArm pentru micro:bit

Kit-ul MeArm este un braț robotic ușor de construit, proiectat pentru a învăța copiii (și adulții!) despre tehnologie, inginerie și programare. A fost conceput în mod expres pentru a fi ușor de construit și de utilizat. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
490,45 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2021-12-27
Cod produs:
CL908
Adaugă la favorite2
Descriere

Kit-ul MeArm este un braț robotic ușor de construit, proiectat pentru a învăța copiii (și adulții!) despre tehnologie, inginerie și programare. A fost conceput în mod expres pentru a fi ușor de construit și de utilizat. În centrul său este micro:bit-ul (vândut separat), un calculator cu costuri reduse, care a fost dezvoltat pentru a face învățarea accesibilă și distractivă. Acesta poate fi controlat direct prin intermediul joystick-urilor de la bord sau puteți învăța să îl programați, făcându-l să se deplaseze folosind unul dintre limbajele de programare suportate de micro:bit BBC. Puteți utiliza MakeCode Blocks & Javascript sau MicroPython sau MU pentru a codifica brațul robotic MeArm.

Acest kit nu include placa micro:bit, ea se achiziționează separat!

Caracteristici tehnice:

  • Se programează cu editorul Microsoft MakeCode Blocks & Javascript.
  • Se livrează cu o cheie Hex pentru construire.
  • 1 x Pachet de piese din plastic (portocalii) pentru structura brațului.
  • 1 x Set șuruburi
  • 1 x Cheie hex
  • 4 x servomotoare metalice.
  • 1 x Suport de baterii.
  • 1 x Placă cu joystick-uri și conector pentru micro:bit
Detalii produs
CL908

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare