Categorii

Vezi si alte recomandari

KINGBRIGHT - SC56-11GWA - 7 Segment LED Display, Mechanically Rugged, Green, 20 mA, 2.2 V, 10.5 mcd, 1, 14.22 mm

KINGBRIGHT - SC56-11GWA - 7 Segment LED Display, Mechanically Rugged, Green, 20 mA, 2.2 V, 10.5 mcd, 1, 14.22 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
23,21 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81345
Adaugă la favorite0
Descriere
SC56-11GWA este un afișaj numeric cu un singur cifru de culoare verde de 14,2mm, cu lentilă difuză albă. Dispozitivul sursă verde este fabricat din fosfid de galiu. Are o operare cu curent scăzut. Se montează ușor pe plăci de circuit tip PCB sau pe soclu. Aspectul caracterelor este excelent. Rezistent mecanic, cu fața gri și segmente albe. Aplicații în industrie.
Noul produs KINGBRIGHT - SC56-11GWA este un afișaj numeric cu un singur segment, cu o lungime de 14.2 mm și o lentilă difuzată în culoare verde. Dispozitivul de sursă verde este fabricat din fosfid de galiu, oferind o operare la curent redus. Acesta se montează ușor pe plăcile de circuit sau în prize. Afișajul are o apariție excelentă a caracterelor și este rezistent mecanic, cu fața gri și segmente albe. Acest produs este recomandat pentru aplicații industriale, având o gamă largă de utilizări. Este un adaptor Multicomp Pro RJ45, cu conexiune comună la catod. Intensitatea luminioasă este de 10.5 mcd, iar curentul direct este de 20 mA. Afișajul are un singur segment și o dimensiune a caracterului de 14.22 mm. Tensiunea directă este de 2.2 V, iar culoarea LED este verde. Cu ajutorul acestui afișaj numeric, puteți crea și afișa informații importante într-un mod clar și eficient. Fiind rezistent mecanic, este potrivit pentru mediile industriale, unde fiabilitatea și durabilitatea sunt esențiale. Cu o apariție excelentă a caracterelor și o intensitate luminioasă de 10.5 mcd, acest afișaj va îndeplini cu succes cerințele dumneavoastră.
Detalii produs
CL81345

Fișă produs

Culoare Led
Verde
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Intensitate luminoasă
10.5 mcd
Curent direct Dacă
20 mA
Tensiune directă
2.2 V
Conexiune comună
Catod comun
Număr de cifre / Alfa
1
Dimensiunea caracterului
14.22 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare