Categorii

Vezi si alte recomandari

KINGBRIGHT - SC56-11EWA - 7 Segment LED Display, Mechanically Rugged, Red, 20 mA, 2 V, 6.4 mcd, 1, 14.22 mm

KINGBRIGHT - SC56-11EWA - 7 Segment LED Display, Mechanically Rugged, Red, 20 mA, 2 V, 6.4 mcd, 1, 14.22 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
22,73 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79525
Adaugă la favorite0
Descriere
SC56-11EWA de la Kingbright este un afişaj cu LED cu şapte segmente în gaură, catod comun, cu punct zecimal situat în partea dreaptă. Sursa de lumină roşie eficientă este realizată cu dioda emiţătoare de lumină de arsenid de galiu fosfid pe fosfid de galiu. Acesta este un LED cu curent redus, rezistent, cu aspect excelent şi uşor de montat pe plăci de circuit sau în suporturi. Dimensiunea caracterului este de 14,2 mm Tensiunea directă de 2V pentru roşu Curent direct de 20mA Lungime de undă dominantă de 625nm Lungimea de undă maximă de 627nm Intensitatea luminii de 6400mcd Tipul de lentilă difuzată albă Aplicații Iluminat cu LED-uri, Dispozitive portabile, Industrie, Electronice de consum
Kingbright SC56-11EWA este un afișaj LED cu șapte segmente, cu catod comun și punct zecimal situat în partea dreapta. Această versiune are LED-uri cu sursă de lumină de culoare roșie de înaltă eficiență, realizate din arsenid de galiu fosfid pe LED-uri de fosfid de galium, emițând lumină portocalie. Acest LED cu curent redus este rezistent la socuri mecanice, are un aspect excelent și este ușor de montat pe plăci de circuit imprimate sau în socket-uri. Afișajul are dimensiunea caracterei de 14.2mm și are o tensiune directă de 2V pentru LED-urile roșii. Cu o intensitate luminoasă de 6.4mcd și un curent direct de 20mA, acest produs poate fi utilizat în diverse aplicații, cum ar fi iluminarea cu LED-uri, dispozitive portabile, echipamente industriale, electronice pentru consumatori și multe altele. Caracteristicile produsului includ: conexiune comună la catod, intensitate luminoasă de 6.4mcd, curent direct de 20mA, un singur caracter/alfa, dimensiunea caracterului de 14.22mm, tensiune directă de 2V și culoarea LED-ului este roșie. În concluzie, Kingbright SC56-11EWA este un produs durabil, eficient din punct de vedere energetic și versatil, potrivit pentru o varietate de aplicații din domeniul electronicelor și al iluminatului cu LED-uri.
Detalii produs
CL79525

Fișă produs

Culoare Led
Red
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Intensitate luminoasă
6.4 mcd
Curent direct Dacă
20 mA
Tensiune directă
2 V
Conexiune comună
Catod comun
Număr de cifre / Alfa
1
Dimensiunea caracterului
14.22 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare