Categorii

Vezi si alte recomandari

KINGBRIGHT - SA08-11EWA - 7 Segment LED Display, Mechanically Rugged, Red, 20 mA, 2 V, 8 mcd, 1, 20.32 mm

KINGBRIGHT - SA08-11EWA - 7 Segment LED Display, Mechanically Rugged, Red, 20 mA, 2 V, 8 mcd, 1, 20.32 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
32,53 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL80448
Adaugă la favorite0
Descriere
SA08-11EWA este un afișaj numeric cu un singur cifru de 20,32 mm cu lentilă difuză albă. Dispozitivul cu sursă roșie de înaltă eficiență este fabricat din fosfidă de arseniu de galiu pe diodă emițătoare de lumină portocalie de fosfidă de galium. Înălțimea cifrei este de 0,8". Funcționare la curent redus Aspect de caracter excelent Montare ușoară pe plăci de circuit sau prize Categorizat pentru intensitatea luminoasă Mecanic rezistent Față gri, segment alb Anod comun, zecimal dreapta Aplicații Industriale, Imagistică, Video și Vizualizare, Ceas și Temporizare
KINGBRIGHT - SA08-11EWA - Display LED cu 7 segmente, mecanic rezistent, roșu, 20 mA, 2 V, 8 mcd, 1, 20.32 mm KINGBRIGHT - SA08-11EWA este un afișaj numeric cu o singură cifră cu o înălțime de 20.32mm și cu lentilă difuză albă. Dispozitivul cu sursă de lumină roșie de înaltă eficiență este realizat cu arsenid de galiu-fosfid pe fosfid de galiu, diodă emițătoare de lumină portocalie. Este potrivit pentru operațiuni cu curent redus, oferind o apariție a caracterelor excelente. Se montează ușor pe plăcile de circuit tipărite sau pe socluri, fiind categorizat pentru intensitate luminată. Este rezistent mecanic, având fața gri și segmentul alb, cu anod comun și zecimala pe partea dreaptă. Acest afișaj este utilizat în diverse domenii, precum industrial, imagistică, video și viziune, ceasuri și temporizatoare. Caracteristici: - Gama de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45 - Conexiune comună: Anod comun - Intensitate luminoasă: 8 mcd - Curent direct: 20 mA - Număr de cifre/Alfa: 1 - Dimensiunea caracterului: 20.32 mm - Tensiune directă: 2 V - Culoare LED: Roșu În concluzie, produsul KINGBRIGHT - SA08-11EWA este o soluție eficientă și fiabilă pentru afișarea numerică în diverse aplicații. Fiind compact și ușor de montat, este o alegere ideală pentru proiectele care necesită un afișaj de înaltă performanță.
Detalii produs
CL80448

Fișă produs

Culoare Led
Red
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Intensitate luminoasă
8 mcd
Curent direct Dacă
20 mA
Tensiune directă
2 V
Conexiune comună
Anod comun
Număr de cifre / Alfa
1
Dimensiunea caracterului
20.32 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare