Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - Y1135A - Test Cable Assembly, 1.5 m 50 pin M/F Dsub cable, Keysight 34980A Mainframe Module

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - Y1135A - Test Cable Assembly, 1.5 m 50 pin M/F Dsub cable, Keysight 34980A Mainframe Module
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.349,89 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85718
Adaugă la favorite0
Descriere
1.5m, 50-pini D-sub, fir întors M/F cu înveliș exterior (300V) Folosit pentru conexiunea directă a cablului la modul.
Keysight Technologies Y1135A este un cablu de testare de înaltă calitate, ideal pentru conexiunile directe la modulele Keysight 34980A Mainframe. Cu o lungime de 1.5 metri și 50 de pini D-sub, acest cablu M/F twisted pair with outer shield este perfect adaptat pentru utilizarea în laboratoare sau în alte aplicații de testare. Acest cablu de testare este fabricat din materiale durabile de înaltă calitate, care îl fac rezistent și fiabil în timp. Fiind un cablu cu o tensiune de lucru de 300V, acesta oferă o performanță excelentă și o conexiune sigură între dispozitivele de testare și modulele Keysight 34980A Mainframe. Cu ajutorul acestui cablu de testare, veți putea efectua conexiuni directe și rapide între modulele dvs. Keysight 34980A Mainframe, fără a fi nevoie de alte accesorii suplimentare. Acesta este un instrument esențial pentru laboratoarele de testare și pentru orice altă aplicație care necesită conexiuni precise și fiabile între dispozitive. Pentru a beneficia de toate avantajele acestui cablu de testare de înaltă calitate, achiziționați astăzi Keysight Technologies Y1135A și asigurați-vă că veți obține cele mai bune rezultate în aplicațiile dvs. de testare.
Detalii produs
CL85718

Fișă produs

Tip accesoriu
Cablu Dsub M/F cu 50 pini de 1,5 m
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Keysight 34980A Mainframe Modul

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare