Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM909A - Test Accessory, 4-Channel 24-Bit Simultaneous Sampling Digitizer

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM909A - Test Accessory, 4-Channel 24-Bit Simultaneous Sampling Digitizer
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
16.647,27 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86135
Adaugă la favorite0
Descriere
Modul de conectare cu patru canale pentru achiziția simultană a datelor pentru sistemele de achiziție de date DAQ970A/73A cu până la 800kSa/s la 24 de biți. Măsurarea în domeniul timpului/frecvenței cu BenchVue DAQ Canalele de intrare ale DAQM909A pot fi configurate ca intrare diferențială sau intrare simplă. Multiplexorul DAQM901A este gratuit împreună cu DAQ970A sau DAQ973A, plus un modul de digitalizare DAQM909A nou. Revendicați aici: http://www.keysight.com/find/ExpandYourDAQCapabilitiesClaim
Keysight Technologies ne aduce un nou accesoriu pentru sistemele de achiziție de date DAQ970A/73A - DAQM909A. Acesta este un modul plug-in cu 4 canale de digitizare simultană pe 24 de biți, care permite o rată de eșantionare de până la 800kSa/s. Cu DAQM909A puteți realiza măsurători în domeniul timpului și frecvenței cu ajutorul software-ului Benchvue DAQ. Modulul permite configurarea canalelor de intrare fie ca intrări diferențiale, fie ca intrări single-ended. De asemenea, achiziționând un DAQ970A sau DAQ973A împreună cu un modul DAQM909A, veți primi gratuit și un multiplexor DAQM901A. Pentru a revendica această ofertă, accesați link-ul http://www.keysight.com/find/ExpandYourDAQCapabilitiesClaim. Caracteristicile produsului includ un adaptor Multicomp Pro RJ45, dându-vă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzori sau transmițătoare. Acest digitizor de eșantionare simultană pe 4 canale pe 24 de biți este un accesoriu ideal pentru măsurătorile de precizie în diverse aplicații de testare și diagnosticare. În concluzie, KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM909A - Test Accessory, 4-Channel 24-Bit Simultaneous Sampling Digitizer este un accesoriu de înaltă performanță ce vă va permite să vă extindeți capacitățile sistemului de achiziție de date, oferindu-vă rezultate precise și consistente în diverse aplicații industriale și de laborator.
Detalii produs
CL86135

Fișă produs

Tip accesoriu
Digitizor de eșantionare simultană pe 4 canale pe 24 de biți
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sisteme de achiziție de date Keysight DAQ970A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare