Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM907A - Test Accessory, Multifunction Module, Keysight DAQ970A Data Acquisition System

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM907A - Test Accessory, Multifunction Module, Keysight DAQ970A Data Acquisition System
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6.068,17 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93373
Adaugă la favorite0
Descriere
Keysight DAQM907A permite o mare flexibilitate pentru o varietate de aplicații de simțire și control. Acesta combină două porturi de intrare și ieșire digitale de 8 biți, un totalizator închis de 100 kHz și două ieșiri analogice de ± 12 V sau ± 24 mA - toate pe un singur modul referențiat la pământ. Intrările digitale și intrarea totalizatorului pot fi incluse într-o scanare. Limitele de alarmă pentru intrările digitale și contorul de evenimente sunt evaluate continuu, capturând și logând condițiile de alarmă chiar și între scanări. 16 biți de intrare și ieșire digitală Intrare de totalizator de 100KHz Două ieșiri analogice +/-12V plus două canale de măsurare a tensiunii/curentului. Aplicații Testare și Măsurare Conținut Modul multifuncțional, Certificat de calibrare.
Keysight Technologies DAQM907A este un accesoriu de testare versatil, care oferă flexibilitate pentru o varietate de aplicații de control și de monitorizare. Acesta combină două porturi de intrare și ieșire digitală de 8 biți, un totalizator cu frecvență de 100 kHz și două ieșiri analogice de ±12 V sau ±24 mA - toate pe un singur modul referențiat la masă. Inputs digitale și intrare totalizator pot fi incluse într-un scan. Limita de alarmă pentru intrările digitale și contorul de evenimente este evaluată în mod continuu, capturând și înregistrând condițiile de alarmă chiar și între scanări. Acest modul permite, de asemenea, monitorizarea a 16 biți de intrare și ieșire digitală, intrare totalizator de 100 kHz, două ieșiri analogice de +/-12V și două canale de detecție a tensiunii/curentului. Keysight DAQM907A este un accesoriu esențial pentru aplicațiile de testare și măsurare, fiind compatibil cu sistemul de achiziție de date Keysight DAQ970A. Este ideal pentru aplicații care necesită măsurarea și controlul precis al datelor, cum ar fi teste de calitate, monitorizarea proceselor industriale sau dezvoltarea de produse electronice. În concluzie, Keysight Technologies DAQM907A este un modul multifuncțional ce oferă o gamă largă de caracteristici și aplicații, fiind un accesoriu de neînlocuit pentru profesioniștii din domeniul testării și măsurătorilor. Conținutul pachetului include modulul multifuncțional și certificatul de calibrare.
Detalii produs
CL93373

Fișă produs

Tip accesoriu
Modul multifuncțional
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sistem de achiziție de date Keysight DAQ970A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare