Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM904A - Test Accessory, 4 x 8 Two-Wire Matrix Switch Module, Keysight DAQ970A Data Acquisitio

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM904A - Test Accessory, 4 x 8 Two-Wire Matrix Switch Module, Keysight DAQ970A Data Acquisition System
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6.068,17 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL84804
Adaugă la favorite0
Descriere
Modul matrice de 4 x 8 cu două fire pentru sistemul de achiziție de date DAQ970A. Oferă utilizatorului cea mai flexibilă cale de conexiune între dispozitivul testat și echipamentul de testare, permițând conectarea diferitelor instrumente la mai multe puncte pe DUT în același timp. 32 de puncte de comutare cu două fire, 300V, 1A. Aplicații în testare și măsurare. Conținut: modul de comutare matrice, certificat de calibrare.
Keysight Technologies a lansat pe piață un accesoriu de testare de înaltă calitate, DAQM904A - Modul de comutare matrice cu două fire 4 x 8, care face parte din sistemul de achiziție de date Keysight DAQ970A. Acest modul oferă utilizatorului cea mai flexibilă cale de conexiune între dispozitivul care este testat și echipamentul de testare, permițând conectarea diferitelor instrumente la mai multe puncte pe DUT în același timp. Cu 32 de puncte de comutare cu două fire, cu o tensiune de 300V și o curent de 1A, acest modul este ideal pentru aplicații de testare și măsurare. Este un accesoriu deosebit de util pentru inginerii care lucrează în domeniul electronicelor sau al automatizării, oferindu-le posibilitatea de a conecta diverse instrumente de măsurare la dispozitivul testat și de a efectua măsurători precise și fiabile. Împreună cu certificatul de calibrare, acest modul se dovedește a fi un instrument de testare de încredere și precis, care poate fi utilizat în diferite aplicații de testare și măsurare. Datorită caracteristicilor sale superioare și a compatibilității cu sistemul de achiziție de date Keysight DAQ970A, acest accesoriu este o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeniul tehnic care caută soluții de testare de înaltă calitate.
Detalii produs
CL84804

Fișă produs

Tip accesoriu
Modul de comutare matrice cu două fire 4 x 8
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sistem de achiziție de date Keysight DAQ970A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare