Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM903A - Test Accessory, 20-Channel Actuator/General Purpose Switch Module

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM903A - Test Accessory, 20-Channel Actuator/General Purpose Switch Module
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
6.068,17 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85091
Adaugă la favorite0
Descriere
Modul de actionare cu 20 de canale/GP switch pentru sistemul de achiziție de date DAQ970A. Este folosit pentru a cicla puterea către produsele aflate în testare, pentru a controla indicatoarele și luminile de stare și pentru a acționa releuri de putere și solenoizi externi. Combinați-l cu modulele de matrice și multiplexor pentru a construi sisteme de comutare personalizate. Releuri de acționare SPDT (Forma C) cu 300V, 1A. Aplicații: Testare și Măsurare. Conținut: Modul de acționare, Certificat de calibrare.
Keysight Technologies - DAQM903A - Test Accessory, 20-Channel Actuator/General Purpose Switch Module este un modul de 20 de canale pentru sistemul de achiziție de date DAQ970A. Acesta este folosit pentru a face cicluri de alimentare către produsele testate, pentru a controla indicatorii și luminile de status, precum și pentru a acționa releele de putere și solenoizii externi. Acesta poate fi combinat cu module matrice și multiplexoare pentru a construi sisteme de comutare personalizate. Modulele dispun de relee latching SPDT (Form C) cu o acționare și control de 300V, 1A. Caracteristicile acestui produs includ o gamă variată de produse, adaptori Multicomp Pro RJ45 și un accesoriu tip actuator cu 20 de canale/module comutator de uz general. Este potrivit pentru utilizarea cu sistemul de achiziție de date Keysight DAQ970A și include un modul de actuator, certificat de calibrare. Acest modul este ideal pentru aplicații de testare și măsurare, fiind util pentru controlul și monitorizarea dispozitivelor testate. Fiind ușor de integrat în sistemele existente, acesta oferă o soluție versatilă și eficientă pentru industria electronică și de telecomunicații. În concluzie, KEYSIGHT TECHNOLOGIES - DAQM903A - Test Accessory, 20-Channel Actuator/General Purpose Switch Module este un produs de înaltă calitate, care oferă o soluție fiabilă și precisă pentru controlul și monitorizarea dispozitivelor testate în diverse aplicații industriale.
Detalii produs
CL85091

Fișă produs

Tip accesoriu
Actuator cu 20 de canale/Modul comutator de uz general
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sistem de achiziție de date Keysight DAQ970A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare