Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 82351B - Test Accessory, PCIe-GPIB Interface Card, PCIe-Based PCs

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 82351B - Test Accessory, PCIe-GPIB Interface Card, PCIe-Based PCs
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.822,74 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93379
Adaugă la favorite0
Descriere
82351B este o placă de interfață PCIe-GPIB de înaltă performanță care oferă viteză și performanță de neegalat, făcând din această placă PCIe o alegere ideală pentru multe platforme de calculator și aplicații de automatizare. Este complet compatibil cu software-ul sau codurile configurate PCIe, eliminând necesitatea reconfigurării oricărui cod. Este foarte flexibilă cu configurare plug-and-play și suport pentru PC-uri cu profil redus cu o schimbare de bracket. De asemenea, oferă o rată rapidă de transfer de date asociată cu PCIe pentru a susține aplicațiile PC cu lățime de bandă mare, asigurând că datele sunt reținute în mod constant fără a fi suprascrise în timpul transferului către memorie. Rată de transfer înaltă de 1,4 MB/s Nivel de semnal de 3,3V pentru consum redus de energie Flexibilitate ridicată prin conectare în sus Brățări standard și cu profil redus permit conexiuni flexibile Aplicații: Industrial, Procesare a semnalelor, Automatizare și Control al proceselor.
Keysight Technologies - 82351B - Test Accessory, PCIe-GPIB Interface Card este o placă de interfață PCIe-GPIB de înaltă performanță care oferă o viteză și performanță de neegalat, făcându-l o alegere ideală pentru multe platforme de calculatoare și aplicații de automatizare. Este complet compatibil cu software-ul sau codul configurat PCI, eliminând necesitatea reconfigurării oricărui cod. Este foarte flexibil, cu configurare plug-and-play și este compatibil cu PC-uri cu profil scăzut prin schimbarea suportului. De asemenea, oferă o rată rapidă de transfer de date asociată cu PCIe pentru a susține aplicațiile de PC cu bandă largă, asigurând că datele sunt păstrate în mod constant fără a fi suprascrise în timpul transferului în memorie. Această placă de interfață oferă o rată de transfer mare de 1,4 MB/s, nivele de semnal de 3,3V pentru un consum redus de energie și flexibilitate mare prin conectare în sus. Bracările standard și cu profil scăzut permit o conexiune flexibilă. Aplicațiile pot include industrii, procesare de semnale, automatizare și controlul proceselor. Keysight Technologies - 82351B - Test Accessory este o alegere excelentă pentru cei care doresc o performanță de vârf și un transfer rapid de date.
Detalii produs
CL93379

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă de interfață PCIe-GPIB
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
PC-uri bazate pe PCIe

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare