Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 82350C - Test Accessory, PCI-GPIB Interface Card, PCI-Based PCs

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 82350C - Test Accessory, PCI-GPIB Interface Card, PCI-Based PCs
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.619,62 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94904
Adaugă la favorite0
Descriere
Placa de interfață PCI-GPIB de la Keysight Technologies, modelul 82350C, este un accesoriu de testare esssential pentru utilizatorii de PC-uri bazate pe PCI. Cu ajutorul acestei plăci de interfață, utilizatorii pot conecta și controla dispozitive GPIB (General Purpose Interface Bus) direct de pe computerul lor cu slot PCI. Această placă de interfață asigură o comunicare eficientă și fiabilă între dispozitivele GPIB și PC, fără a fi necesară o conexiune suplimentară. Compatibilă cu o gamă largă de dispozitive și softuri de testare, placa de interfață PCI-GPIB 82350C este ușor de instalat și de utilizat. Cu o construcție solidă și durabilă, acest accesoriu asigură o performanță de încredere în timpul testelor și măsurătorilor critice. Ideal pentru laboratoare de testare și ingineri de testare, placa de interfață PCI-GPIB de la Keysight Technologies este alegerea perfectă pentru necesitățile de interfață GPIB ale PC-urilor bazate pe PCI.
Detalii produs
CL94904

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă de interfață PCI-GPIB
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
PC-uri bazate pe PCI

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare